ASESUNEL és una associació
(no és una empresa)

ASESUNEL és una empresa?
No, és una associació juvenil d'estudiants sense ànim de lucre.

Què és una associació juvenil?
Així ho expliquen a la pàgina web del Consell de Joves de Gandia

Per què canvia el preu de l'abonament?
Hi ha molts factors que influeixen sobre el preu. El contracte amb les empreses d'autobusos es renegocia cada any i es té en compte el cost del carburant, l'IPC (Índex de Preus al Consum), el nombre de socis, etc. En ASESUNEL sempre fem tot el possible per tal d'aconseguir el preu més baix.

Els socis elegits per a formar part de la Junta Directiva d'ASESUNEL guanyen diners per fer-se'n càrrec de la gestió?
Els socis elegits democràticament per als càrrecs de president, vice-president, secretari i tresorer reben transport gratuït com a compensació per fer-se'n càrrec de la gestió, mentre que els socis elegits com a vocals no reben cap compensació.

La persona contractada com a tècnic de l'associació cobra pel treball d'atenció als socis al despatx?
Sí, rep 6€/hora.

La persona contractada com a tècnic de l'associació paga l'abonament per a usar el servei de transport universitari?
Sí, paga el mateix que qualsevol altre soci.

Si crec que l'associació no funciona bé, me'n puc queixar als establiments col·laboradors?
No. Plis-plas i Paper-Llibre col·laboren amb l'associació però no se'n fan càrrec de la gestió. Si tens cap queixa, has de venir al despatx o enviar un correu electrònic a asesunel@gmail.com

Puc enviar als meus pares a queixar-se del servei que ofereix l'empresa que contracta ASESUNEL o per la mala gestió de l'associació?
Sí, però no és l'opció més adequada. El soci té dret a veu i a vot, però no els familiars. Molt important: Assegura't que els teus pares saben que ASESUNEL és una associació sense ànim de lucre gestionada per estudiants i no una empresa.

No sóc estudiant, puc ser soci d'ASESUNEL?
Clar que sí! Per exemple, alguns dels nostres socis usen l'autobús per a anar al treball. Si ets major de 30 anys, pots donar-te d'alta com a "usuari no associat" amb els mateixos drets i obligacions que els socis, amb l'única excepció que no podràs formar part de la Junta Directiva.

Puc pujar a l'autobús si he oblidat l'abonament?
Ens sap greu, però no.

Què passa si perd l'abonament?
Ho sentim molt, però no te'n podem donar un altre. Tanmateix, vine a preguntar a l'oficina per si de cas algú l'ha trobat. No oblides posar-li el nom a la casella corresponent.

Què passa si no tinc targeta de crèdit o dèbit per a pagar l'abonament?
Vine a la nostra oficina.

Puc participar en activitats organitzades per ASESUNEL si no en sóc soci?
Normalment sí, pero dependrà del cas.

Com puc recuperar un objecte perdut a l'autobús?
No patisques, passa sovint i quasi sempre se soluciona. Telefona com abans millor al nostre número: 652 53 28 04, contactarem immediatament l'empresa contractada per tal de recuperar-lo.

Si no he usat l'abonament, em tornen els diners?
Per descompat! Si no t'han titllat l'abonament mai no hi ha cap problema, vine a l'oficina i et reemborsarem l'import de l'abonament. (Excepte si l'has utilitzat per a viatjar gratuïtament a la universitat entre el 14 i el 30 de setembre.)

Què faig si l'autobús no arriba puntual?
Espera uns minuts perquè sovint la causa són els problemes de trànsit. Si es retarda més, telefona al nostre número: 652 53 28 04 i contactarem immediatament l'empresa contractada per tal d'esbrinar quin és el problema.

Què passa si no hi ha prou places a l'autobús?
És impossible calcular el nombre de socis que usaran l'autobús un dia determinat a una hora determinada. És un problema que sol ocórrer només a principi de curs, per això contractem un autobús de reforçament.

Què puc fer si crec que l'associació no funciona bé?
Transmetre les teues queixes i suggeriments en l'horari d'atenció al soci a la nostra oficina o mitjançant el correu electrònic (asesunel@gmail.com). L'espai idoni per a transmetre queixes són les assemblees de l'associació que es convoquen periòdicament. Si et preocupa cap tema concret, pots sol·licitar a la Junta Directiva que aquest s'incloga en l'Ordre del Dia de la pròxima assemblea o que es convoque una assemblea extraordinària a tal efecte.

Per què no entra l'autobús per Petrer quan torna de la universitat?
Por diversos motius. D'una banda, el recorregut de l'autobús necessita l'autorització expressa de les autoritats de trànsit. D'altra, el temps total del recorregut augmentaria si en el viatge de tornada l'autobús entrara al nucli urbà per Petrer, en compte de fer-ho per l'eixida d'Elda-Monòver.

Per què he de pagar 5€ per a ser soci?
Aquesta quantitat es correspon amb la quota anual de soci que han de pagar tots els socis o usuaris no associats. Aquests fons s'utilitzen per a pagar totes les despeses internes de l'associació. Quan l'associaicó té superàvit, aquests diners s'empren en descomptes en els abonaments.

¿Cal que porte una foto de carnet per fer-me soci?
Sí, per favor, la necessitem per fer-te l'acreditació.


Per què hi ha tanta publicitat en www,asesunel,es?
Perquè aquest domini pertany a una persona aliena a la nostra associació que hi ha inserit publicitat. No oblideu que la pàgina oficial d'ASESUNEL és www.asesunel.es.vg